Vinyasa Yoga

För 14 år sedan påbörjade Annettes sin utbildning till yogainstruktör. Utbildningen pågår i flera steg under flera år. Augusti 2018 blev hon även diplomerad Mindfullnessinstruktör. Övningarna och förhållningssättet har Annette valt att kombinera med Yinyogans vilande och lugnande positioner.

 

Vinysa Bas
I detta pass går vi igenom yogisk anding, de olika positionerna och flödet. Vi håller ett lägre tempo och du får noggranna instruktioner så att du lätta ska kunna följa med. 
Passet är på 60 minuter

Vinyasa Yoga fortsättning
Här går vi djupare in i positionerna, vilket gör att svårighetsgraden ökar. Detta ställer högre krav på styrka och balans. På denna nivå behöver du känna till yogisk andning och fot- och handpositioner. Passen har olika upplägg med inriktning på styrka och smidighet.
Passet är 60 minuter.

Hatha Yoga
Hatha Yoga är den grundläggande yogan som alla andra yogaformer utvecklats ifrån. Den är inte lika fysiskt krävande som Vinysa Yogan och passar alla. Du arbetar med att stärka upp kroppen, öka din smidighet och yogan balanserar kropp och själ. 
Passet är 60 minuter.

Mindful Yoga
I Mindful Yogan fokuserar vi på närvaro, fokus, kroppsmedvetenhet och ett icke-dömande förhållningssätt. Yogan är i sittande och liggande positioner, som hålls i 3-5 minuter. Till passet behöver du kudde, pläd och ev yogablock.
Passet är 75 minuter.

Kontakt
För mer information om Vinyasa Yoga gå in på www.vinyasa.se eller kontakta Annette på telefon eller mail: 
0736-168 268  
info@vinyasa.se