StudioRehab Eslöv
StudioRehab öppnade upp dörrarna i Eslöv 2018. Kliniken är belägen i StudioAktiv 24´s fina lokaler med tillgång till ett fullt utrustat gym. Kliniken vänder sig till dig som vill vara delaktig i din rehabilitering. Betoning i behandlingen ligger på utbildning, egenvård och anpassad träning som kompletteras med andra behandlingsformer. I Eslöv arbetar Marie hos oss som fysioterapeut/sjukgymnast. 

Arbetserfarenhet
Jag har under mina år som sjukgymnast jobbat inom flera områden. Slutenvården på Centralsjukhuset i Kristianstad, inom primärvården samt på Capio Specialisthus i Eslöv.  Sedan 2018 driver jag min egna praktik på StudioRehab. 
Min idrottsbakgrund finns framförallt inom handbollen, men som liten var jag aktiv båden inom friidrott och orientering.  Har varit aktiv inom Eslövs IK:s handboll.

Utbildningar

 • Examen från Lunds Universitet 2009
 • Idrottsmedicin och idrottsvetenskaplig metodik
 • Medicinsk Akupunktur
 • Idrottsmedicin
  Certifiering B
 • McKenzie A och B
 • Mulligan A, B och C
 • OMT steg 1
 • Axelina
 • Skivstångsträning i rehabilitering

Onlinebokning, klicka HÄR
Hittar du inga aktuella tider i onlinebokningen så är du även välkommen att skicka mail till marie@studiorehab.se eller ringa  på telefon 0793-410 512. 

NYHET!

Hälkoppar StudioRehab Eslöv

Hälsmärta
Servers skada är en vanlig orsak till smärta hos barn och ungdomar som växer. Smärtan beror på överbelastning av tillväxtzonen i hälbenet och kan uppstå då hälen utsätts för stötar. Symtomen är smärta i hälen som också kan sprida sig till andra delar av foten och hälsenan.  Dessa symtom uppkommer oftast under eller efter aktivitet och träning.  
Behandling med individuella hälkoppar har visat sig ha god effekt. Den styva hälkoppen avlastar hälen samt stabiliserar och korrigerar hålfoten. Barnet kan som oftast direkt återgå till aktivitet och idrott med minskad eller ingen smärta alls i hälen. 

Priset för ett par hälkoppar är 350:- och ni får med er hälkopparna direkt hem från första besöket. 

StudioRehab Eslöv har ett sammarbete med följande idrottsförening: 

Besöksadress Eslöv:
StudioRehab/Studioaktiv24
Per Håkanssons väg 38
241 38 Eslöv

Öppetider:
Mån, ons & fre: 08.15-16.00
Tis-tors: 08.00-18.00
Lör & sön: Stängt